Bij ons werken

Al jaren staat La Poubelle bekend als dé kringloopwinkel van Tilburg. Waarschijnlijk ken jij ons ook zo. Maar dat is niet alles. Bij stichting La Poubelle, onderdeel van Diamant-groep, speelt zich achter de schermen nog veel meer af. Laat je verrassen door al onze mogelijkheden en vind bij ons jouw perfecte vrijwilligerswerk, arbeidsmatige dagbesteding, stageplaats of plek om te re-integreren. Met verschillende werkplaatsen is er voor iedereen een match.

Bij ons kan iedereen terecht. Het is namelijk altijd fijn om mee te kunnen doen in de maatschappij, of het nu betaald of onbetaald werk is. Onze medewerkers hebben verschillende achtergronden en verhalen, net als jij. Voor ons is het belangrijk dat jij graag komt werken en dat jij je talenten kunt inzetten om zo in je kracht te komen en blijven. Samen kijken we naar jouw wensen en mogelijkheden en proberen we het beste uit jou te halen.

 

Vrijwilligerswerk »

Wil je vrijwilligerswerk gaan doen als opstap naar een betaalde baan? Wij helpen jou hier graag bij. Onze begeleiding kijkt met je mee en stelt samen met jou een passend plan op.

 

Arbeidsmatige dagbesteding »

Ben jij op zoek naar een betaalde baan en heb je een arbeidsbeperking? Neem dan contact op met jouw gemeente of het UWV. Zij weten wat de mogelijkheden van de Diamant-groep zijn en nemen voor jou contact met ons op.

 

Re-integratiematige dagbesteding »

Bij La Poubelle is er plek om gestructureerd en volgens een opgesteld plan te re-integreren. Samen met jou maken we afspraken die ertoe leiden dat jij, binnen je eigen tempo, weer arbeidsfit wordt. We zorgen dat jij weer terug in je kracht komt en kijken naar eventuele terugkeer in je oude functie.

 

Stage »

Wil jij doormiddel van een stage werkervaring opdoen? Dat kan! Binnen de Diamant-groep bieden we stageplekken aan voor leerlingen die onderwijs volgen binnen een VSO, AKA, MBO 1 of bij het praktijkonderwijs.

 

Reguliere vacatures »

Wil jij ons team komen versterken? Bekijk dan hier de openstaande vacatures.