Arbeidsmatige dagbesteding

Werk geeft voldoening, trots en zelfvertrouwen. Maar voor sommige mensen is een werkplek bij een werkgever (nog) niet haalbaar. La Poubelle kan dan helpen. Bij ons is plek voor iedereen met een indicatie. Zo kan iedereen zinvol bijdragen midden in de maatschappij!

Zo kun je meehelpen in de winkel, bij de inname van goederen en het sorteren daarvan. Maar ook op de verschillende werkplaatsen zoals: de fietsenwerkplaats, de houtwerkplaats, de afdeling voor elektronische en mechanische apparaten, het creatief atelier of de kledingafdeling. Werk je liever in de schoonmaak of in de kantine? Ook dat kan. Binnen La Poubelle is er voor iedereen een geschikte plek te vinden.

Indicatie

Om aan de slag te gaan binnen arbeidsmatige dagbesteding heb je een speciale indicatie nodig. Heb je deze al? Dan kan een zorginstelling of de gemeente jou aanmelden bij La Poubelle. Na de aanmelding volgt een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreek je op welke werkplek jij wilt gaan werken, het aantal dagdelen dat je komt en uiteraard de begeleiding die je nodig hebt. Bij het kennismakingsgesprek mag je natuurlijk een begeleider of familielid meebrengen. Wil je alleen komen? Dat is ook geen probleem.

Begeleiding op maat

Binnen arbeidsmatige dagbesteding kun je rekenen op een goede begeleiding. Deze begeleiding is afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Iedere werknemer krijgt een persoonlijk begeleider aangewezen waarbij je terecht kunt met al je vragen. Tijdens de eerste kennismaking bespreken we wat er nodig is. Samen kijken jullie naar jouw doelen en mogelijkheden. Ook voor zaken in je persoonlijke leven.

Aan de slag?

Wil jij ons team komen versterken? Bespreek de mogelijkheden met een contactpersoon van de gemeente of je begeleidingsinstantie. Zij kunnen je hiervoor aanmelden als kandidaat.

Wil jij jezelf aanmelden of heb je nog vragen over arbeidsmatige dagbesteding? Neem contact op met onze afdeling begeleiding via tel. 013-5439222 of begeleiding@poubelle.nl.