Kringloop Tilburg: La Poubelle is een begrip in de stad!

Kringloop Tilburg

Ben je op zoek naar een kringloop in Tilburg? La Poubelle is al tientallen jaren een begrip in de stad. Wij geven gebruikte spullen een tweede kans en willen voorkomen dat goederen onnodig worden weggegooid. Door spullen opnieuw in omloop te brengen, bewijzen we het milieu een dienst én maken we mensen blij die zich weinig kunnen permitteren. Tegelijkertijd bieden we werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en verrichten we werkzaamheden ten behoeve van het milieu. La Poubelle is dus méér dan alleen een kringloop in Tilburg.

Goederen inleveren bij La Poubelle?

Ben je op zoek naar een kringloop in Tilburg om je spullen in te leveren? Je kunt je goederen natuurlijk komen brengen: het adres van La Poubelle is Havendijk 20. We zijn iedere werkdag geopend van 08.45 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00. Wil je de deur liever niet uit? Maak dan een afspraak en laat je spullen gratis ophalen! Telefonisch zijn we op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar op 013 – 54 39 222; je kunt ook een e-mail sturen naar info@poubelle.nl met daarin je telefoonnummer, postcode en de aangeboden goederen.

La Poubelle stelt drie voorwaarden aan de spullen die je wilt inleveren:

  • Compleet/functioneel
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Eenvoudig te repareren

Geïnteresseerd in spullen van dé kringloop in Tilburg?

Zoek je juist een kringloop in Tilburg waar je terecht kunt voor tweedehands goederen? La Poubelle heeft een enorm assortiment met gebruikte meubels, kleding, boeken, elektrische apparaten, speelgoed, fietsen en andere spullen. Wil je graag een creatief product laten maken, bijvoorbeeld van hout? Kom dan naar de winkel en informeer naar de mogelijkheden! Als je geen vervoer hebt, kunnen we de goederen bij je thuis bezorgen.

La Poubelle is dé kringloop in Tilburg voor koopjesjagers, verzamelaars, knutselaars en kunstenaars. Geef gebruikte spullen een tweede kans en help jezelf, onze medewerkers én het milieu!

ophaalserviceveilingactiviteiten kalenderveel gestelde vragen sidebar2temp

Email     Twitter     Facebook