Kringloopwinkel in Tilburg gezocht? La Poubelle biedt uitkomst!

Kringloopwinkel in Tilburg

La Poubelle is dé kringloopwinkel in Tilburg. Al in 1978 begonnen we als magazijn voor tweedehands goederen die waren bestemd voor dak- en thuislozen. Tientallen jaren later beschikken we over een enorm assortiment met gebruikte meubels, kleding, boeken, elektrische apparaten, speelgoed, fietsen en andere spullen. Het hergebruiken van deze spullen levert meerdere voordelen op:

  • Mensen die niet veel te besteden hebben, kunnen bij La Poubelle terecht voor spullen met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.
  • De werknemers van La Poubelle hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij kunnen zich bij ons ontwikkelen en eventueel voorbereiden op ander werk of andere scholing.
  • Mensen die naar de milieustraat willen rijden om spullen weg te gooien, kunnen thuisblijven en hun goederen op laten halen door La Poubelle.
  • Het hergebruik van goederen draagt bij aan een beter milieu.

Kortom: door een beroep te doen op dé kringloopwinkel van Tilburg, draag je in meerdere opzichten bij aan de samenleving.

Heel eenvoudig

Of je nu spullen wilt geven aan La Poubelle of juist behoefte hebt aan tweedehands goederen, we maken het je zo makkelijk mogelijk. Je kunt de kringloopwinkel in Tilburg (Havendijk 20) natuurlijk bezoeken, maar als je de spullen liever laat ophalen/bezorgen horen we dat ook graag. Bekijk snel onze contactgegevens en openingstijden!

Kies voor kringloop bij dé winkel van Tilburg!

ophaalserviceveilingactiviteiten kalenderveel gestelde vragen sidebar2temp

Email     Twitter     Facebook