zelf brengen

Het coronavirus houdt ons in de greep en raakt ons allemaal. We volgen de ontwikkelingen op de voet en nemen de richtlijnen en maatregelen van de overheid en het RIVM in acht. De gezondheid van onze medewerkers en klanten is essentieel.

Dat betekent dat we voorzorgsmaatregelen nemen met betrekking tot onze werkzaamheden in onze winkels, werkplaatsen en onze services.

Maatregelen bij onze inname goederen

  • Grote goederen zijn weer welkom! Wel moeten ze compleet (functioneel) zijn. En eventueel redelijk eenvoudig schoon te maken of eenvoudig te repareren zijn.
  • Maximaal 2 auto’s op ons binnenterrein.
  • Om de zichtbaarheid te vergroten dragen onze medewerkers veiligheidshesjes.
  • We vragen onze klanten in hun auto te blijven zitten en op hun beurt te wachten. Het is niet toegestaan uit de auto te stappen, terwijl je nog in de rij staat te wachten en andere klanten worden geholpen.
  • Klanten en medewerkers moeten een onderlinge afstand van minimaal 1.5 meter in acht nemen.
  • Wij vragen onze klanten om de door hen gegunde goederen zelf op een tafel te plaatsen zodat hand-op-hand contact wordt voorkomen.
  • Onze openingstijden zijn van maandag 13.00 – 17.00 uur en dinsdag t/m vrijdag van 9.30-17.00 uur.

De ontwikkelingen gaan snel, kijk op onze website voor de laatste updates. Samen proberen we het zo goed mogelijk te doen en helpen we elkaar waar het kan.


La Poubelle neemt graag goederen van je aan die geschikt zijn voor hergebruik. Ze krijgen een plek in onze kringloopwinkel en vinden zo hun weg naar een tweede thuis. Het is belangrijk dat de goederen in redelijke staat zijn:

  • Ze moeten compleet (functioneel) zijn.
  • Ze moeten redelijk eenvoudig schoon te maken zijn.
  • Indien niet functioneel, moeten ze redelijk eenvoudig te repareren zijn.

Voldoen je goederen aan bovenstaande voorwaarden en kun je ze zelf brengen? Heel graag! Twijfel je of jouw spullen aan de voorwaarden voldoen, neem dan eerst even telefonisch contact met ons op. Dat voorkomt teleurstellingen en bespaart tijd.

Je kunt je goederen brengen naar:

La Poubelle Tilburg, Havendijk 20 (deel van ons pand dat grenst aan het kanaal), dus niet in de kringloopwinkel.
Maandag t/m zaterdag: 09.30 uur tot 17.00 uur

La Poubelle Goirle, Nobelstraat 18a:
Maandag t/m zaterdag: 09.30 uur tot 17.00 uur

La Poubelle Rijen, Haansbergseweg 22a:
Maandag t/m zaterdag: 09.30 uur tot 17.00 uur

Gratis afgeven bij de Milieustraat in Tilburg
La Poubelle heeft een eigen inzamelpunt bij Milieustraat Albion in Tilburg, gevestigd aan de Caledoniastraat 13. Handig als je ook grofvuil hebt en alles samen wilt afgeven. En extra dichtbij als je bijvoorbeeld in de Reeshof, of ’t Zand woont. Hier kun je op maandag tot en met zaterdag terecht.
De openingstijden zijn:
Maandag t/m vrijdag: 8:00 uur – 16:30 uur

Milieustraat Gilze en Rijen
Je kunt spullen die herbruikbaar zijn in een speciaal ingerichte container leggen. Je betaalt bij de ingang wel de stortingskosten, maar herbruikbaar materiaal kun je dan vervolgens ‘gratis’ in de container plaatsen.

 

ophaalserviceveilingactiviteiten kalenderveel gestelde vragen sidebar2temp

Email     Twitter     Facebook