arbeidsmatige dagbesteding

Werk geeft voldoening, trots en zelfvertrouwen. Op zoek naar een zinvolle arbeidsmatige dagbesteding midden in de maatschappij? Misschien ben je wel eens bij de kringloopwinkel La Poubelle geweest? Maar je ziet dan vaak alleen de winkel: achter de schermen is er nog veel meer te doen.

La Poubelle zamelt herbruikbare spullen in, knapt ze soms op en verkoopt ze in hun winkel. Goed voor het milieu maar ook prettig voor klanten die hier voor kleine bedragen van alles kunnen kopen.

Binnen La Poubelle kun je heel verschillende werkzaamheden doen. Wil je meehelpen in de winkel of bij de ontvangst en het sorteren van goederen? Maar La Poubelle heeft ook verschillende werkplaatsen zoals de fietsenwerkplaats, de houtwerkplaats, de kledingafdeling (het sorteren en winkelklaar maken van gebruikte kleding) en de werkplaats voor elektronische en mechanische apparaten (zoals PC’s, koelkasten, wasmachines etc.) Binnen La Poubelle kan iedereen wel een geschikt plekje vinden!

Begeleiding op maat
Natuurlijk kun je rekenen op een goede begeleiding. ‘Wat is voor jou nodig in de begeleiding?’, is dan ook een belangrijke vraag die snel aan de orde zal komen. Iedereen heeft een persoonlijk begeleider waar je terecht kunt en die zaken voor je regelt.

Dagdelen
Zelf bepaal je op welke dagdelen u aan de slag wil. Ofwel kom je één dagdeel of kom je meerdere dagdelen? In de ochtend of in de middag? De keuze is aan jou.

Indicatie
Voor arbeidsmatige dagbesteding heb je een speciale indicatie nodig! Misschien heb je deze al? Zo niet, dan kunnen we je ondersteunen om deze te krijgen.

ophaalserviceveilingactiviteiten kalenderveel gestelde vragen sidebar2temp

Email     Twitter     Facebook